LEGNÉPSZERŰBB SZOLGÁLTATÁSAIM

Sminktetoválás

A legtöbb kliensem azért választja a sminktetoválást, mert vagy nem tudnak számukra elfogadható sminket készíteni, vagy új életet/formát szeretnének lehelni a régi, kikopott, esetleg színben elváltozott (rózsaszín, zöld) tetoválásaikba. Mindamellett a mai rohanó világban nagyon sok időt lehet a reggeli készülődésben spórolni azzal, ha nem kell a tükör előtt, félhomályban meghúzni a tökéletes tusvonalat vagy szemöldököt.

Technológiai kivitelezésben igyekszem mindig olyan munkát kiadni a kezeim közül, amit a vendégeim férje sem vesz észre. Csak annyit lát, hogy csinosabb lett a megjelenése.

A mostani igényeknek megfelelő technikai divatirányzatok ötvözésével hozom létre a kívánt végeredményt.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A tetoválás egy közös, tükör előtti tervezéssel kezdődik, ez az egyik legidőigényesebb része a folyamatnak. A vendég a tervezés alatt minden lépést figyelemmel tud kísérni egy tükör segítségével. Egészen addig nem kezdem meg a munkát, amíg a vendégen nem látom az elégedett mosolyt és azt nem hallom tőle: “Na ez az a forma, amit szeretnék!”

Készülj fel arra, hogy fájni fog és így egy kellemeset fogsz csalódni. Ugyanakkor azt is fontosnak tartom elmondani, hogy mindenki máshogy tűri a fájdalmat. Sőt, van, aki pl. a szemhéj tetoválást nagyon jól bírja, viszont a száj tetoválásra sokkal érzékenyebben reagál. Ugyanakkor a lehetőségeimhez képest igyekszem a lehető legmagasabb arányban blokkolni a fájdalomérzetet és ennek hatóideje alatt gyorsan kivitelezni a megálmodott végeredményt. Miután több fajta zsibbasztó készítményt tartok, ennek köszönhetően általában csikiző érzést szoktak csak érezni, de többször volt már arra példa, hogy elaludtak tetoválás közben a vendégeim.

Jelen pillanatban a legközkedveltebb a microblading (szálas) technika erre a célra, amit én is jó szívvel szoktam javasolni abban az esetben, ha ezt a te szemöldök- és bőrtípusod megengedi. De miután hozott anyagból dolgozom, gyakori eset, hogy keverni kell a microbladinget a soft powder (púderes) technikával, mert így lesz csak tökéletes az eredmény.

A színt mindig közösen választjuk ki a vendéggel különböző fénytípusokkal való megvilágítás mellett (hideg fény, meleg fény, természetes fény). Így nem fogja meglepetés érni a vendéget, amikor a hozzátartozói, barátai meglátják és a fényképeken sem egy arctól eltérő, külön életet élő szemöldököt fog meglátni.

GoInk – Tetoválás eltávolítás

A legtöbb kliensem vagy azért fordul hozzám, mert már kiment a divatból a korábbi tetoválása – legyen az sminktetoválás vagy akár testtetoválás – , vagy pedig egy nagyon elrontott tetoválástól szeretne megszabadulni – pl. torz szemöldök, torz tusvonal, megbarnult szájkontúr, színben eltérő (erősen kikékült, kipirosodott) – amelyeket már egy új színnel nem lehet elfedni, mert formailag sem helyesek. 

Innovatív technológiával dolgozom, amellyel már lehet fehér és camouflage színeket is eltávolítani/halványítani, mert nem enzimmel és nem lézerrel dolgozom.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A kérdés inkább az, hogy mikor készült a tetoválás, mekkora a mérete és milyen mélyen vannak a pigmentek. Ugyanis ezek mind meghatározzák az alkalmak számát. 

Elrontott sminktetoválásnál az esetek túlnyomó többségében 1, max. 3 alkalomra van szükség.

Igen, fájni fog. Természetesen a meglévő zsibbasztó hatóanyagaimmal igyekszem a lehető leginkább csökkenteni a fájdalmat. 10-20%-ban megmarad a fájdalomérzet.

Elrontott szemöldök tetoválás esetében a nettó beavatkozás 10 perc/szemöldök. Az, hogy ez végül mennyi idő alatt valósul meg, nagyban függ attól, hogy mennyi pihenőidőt kell tartani közben. 

4 hét után kontrollt végzek és ekkor derül ki, hogy van-e szükség ismétlésre, amit ott a helyszínen el is lehet végezni. Ha ezután szükség van tetoválásra (pl. új szemöldökforma kialakításánál ez a gyakorlat), itt tudunk egyeztetni időpontot, amire leghamarabb 2 héttel ezután kerülhet sor.

A friss beavatkozás után lesz nyoma. Mire befejeződik a teljes gyógyulási folyamat (3 hónap), addigra maximum egy nagyon finom, világos rózsaszín bőrfelületnek kell látszódnia, ha minden utókezelési javaslatomat nagyon szigorúan betartja a vendég. 

Termikus Ionizációs kezelés

Ez egy szinte fájdalommentes kezelés, melynél ki lehet kerülni a tűs és sebészeti bevatkozásokat.  Egy kezelés körülbelül 10 percet vesz igénybe. Tökéltes megoldás mély ráncok, szarkalábak teljes eltűntetésére. Hegeket lehet vele eltávolítani. Alkalmazni nemcsak az arcon lehet, hanem a test bármely területén. Különösen ajánlott nyak és dekoltázs megereszkedett bőrének feszesítésére. A gyógyulási idő körülbelül 7-10 nap, ami lényegesen rövidebb mint az orvosi beavatkozások. Kiválóan kombinálható hialuronsavas feltöltéssel, mellyel az eredmény még tovább fokozható. 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mindössze 1 kezelés szükséges általában. Ez körülbelül 1 évre elegendő kollagén termelést indít be. Ebből kifolyólag évente egyszer javasolt az ismétlése. Az eredeti állapothoz képest 1 év alatt 3-4 mm ereszkedik vissza.

Minimális fájdalommal mindenképpen számolnunk kell.  Ha felső szemhéj kezelését végezzük, akkor nagyon könnyen elviselhető, hiszen nem tart tovább mint 8-10 perc. De nagyobb területen történő beavatkozás hossza sem több mint 40-45 perc.

Hialuronsavas feltöltéssel. Mivel a kollagéntermelést indítjuk be a termikus ionizáció során, a hialuronsav katalizátorként hat rá, így további 2 mm emelést lehet elérni egyazon  kezelés alkalmával.

Igen, nincs olyan terület ahol nem alkalmazható, de ez kifejezetten a renyhe bôr feszesítésere szolgál. Legkedveltebb terület az alsó-felső szemhéj környéke. Ez akár kiválthatja a műtéti beavatkozást is.

Általában a gyógyulási idő 7 nap. A beavatkozás nem jár véraláfutással, csak néhány napig ödémával.
A gyógyulási idő alatt nincs semmilyen fájdalom vagy kellemetlen érzés. 
Hialuronsavas ajak-és ráncfeltöltés

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

1 alkalomra van szükség, itt 1 ml, azaz 1 ampulla kerül betöltésre.

Igen, fog fájni, de a lehetőségekhez képest igyekszem a lehető legjobban blokkolni a fájdalmat.
Nagy mértékban egyén függő is, hogy ki mit fog érezni.
Az első találkozás alkalmával körülbelül 1 órát vesz igénybe.
Ekkor átbeszéljük, mit szeretne a vendég, lehet-e kivitelezni azt, amit megálmodott magának,
majd zsibbasztok és maga az anyag bejuttatása kb. 20 percet vesz igénybe.
Az első alkalom után minden esetben 2 héttel később visszahívom egy kontroll erejére a vendéget, hogy lássam, beépült-e a töltőanyag.
Ha úgy ítélem meg én vagy a vendég, akkor itt még rátöltök,
majd ezután 2 havonta érdemes ismételni.
A teljes felszívódás 4 hónap alatt történik meg.
Az első alkalom után lilulás várható, de ehhez speciális krémet adok, ami segíti a gyorsabb felszívódást.
A további találkozásokkor már nincs semmilyen nyoma annak, hogy az illető nálam tett látogatást.

A hialuronsavas töltés egy speciális injektoros szerkezettel, azaz pennel történik. A szerkezet 7.5 bar levegő nyomásával lövi be a megfelelő szöveti állományba a töltőanyagot. Miután A betű formájában szóródik szét a töltőanyag, így a csomósodás lehetősége is jóval kisebb.

Visszajelzések

MEGÉRDEMLED A LUXUST

1152 Budapest Szilas park 10.

Mehola üzletház, 1. em, Fitness studió

Nyitvatartás

Kedd, Csütörtök 10:00-19:00

Close Menu