12 éves koromban kezdtem el kozmetikába járni, mert nagyon problémás volt a bőröm. Ez annyira zavart, hogy önértékelési problémáim lettek tőle, nyáron is garbóban jártam.

Akkoriban nagyon sűrűn (2 hetente) kellett kozmetikába járnom. Ebből kifolyólag sok időt töltöttem a kozmetikusomnál és a kezelések alatt folyamatosan kérdezgettem, hogy mit hogy csinál. Amikor pályaválasztáshoz értem, ő megkérdezte tőlem, mi szeretnék lenni, amire nem tudtam akkor válaszolni. Ekkor kérdezte meg tőlem, hogy ha ez ennyire érdekel, miért nem tanulok kozmetikusnak?

Tehát az ő indíttatására választottam ezt a pályát, hogy másoknak is segítsek széppé varázsolni a bőrüket. 

Érettségi után egyértelmű volt, hogy őt választom mesteremként. Hálával tartozom neki, amiért mindent megtanított nekem a tanulói éveim alatt.

2004-ben vizsgáztam, de mivel lételemem a tanulás, fejlődés, így a vizsga után rögtön beiratkoztam a Pécsi Tudományegyetem Kozmetikus Szakoktató szakára.

Ekkor kaptam egy váratlan és visszautasíthatatlan lehetőséget, így a tanulmányaimat megszakítva kiköltöztem Angliába.

4 évet töltöttem Manchesterben egy plasztikai sebészeten asszisztensként és ezalatt az idő alatt nagyon mély szakmai gyakorlatra tettem szert, amit a mai napig használok és továbbfejlesztek.

 

Itt tanultam meg az IPL tartós szőrtelenítést és itt kaptam olyan impulzusokat, amelyek hatására elindultam az orvosi kozmetika irányába, ahol mély betekintést kaptam a hormonproblémás, allergiás bőrök alternatív kezelésébe. Külföldi tapasztalataimat Gibraltáron és Spanyolországban bővítettem, ahol további 4 évet eltöltöttem és a világ minden tájáról érkező vendégeket volt lehetőségem kezelni és számtalan innovatív technológiával megismerkedni.

Ezután hazaköltöztem és itthon gyorsan kiépült – az elsősorban problémás bőrű és hormonproblémás szőrzettel rendelkező – vendégköröm. 50-50%-ban vannak férfi és női vendégeim a kezelések sokszínűsége miatt. 

Koncepcióm az, hogy nem dolgozom termékcsaláddal, hanem visszanyúltam a régi kozmetikához, amikor csak alapanyagokkal dolgoztak.  Én is egy cégtől vásárolom az alapanyagokat és egy olyan bio boltból veszek gyógynövény kivonatokat és tinktúrákat, akikről biztosan tudom, hogy nem forgalmaznak szennyezett termékeket. Ebből kifolyólag tudok személyre szabott kezeléseket végezni, hiszen mindenki bőre más és más.

Jelenleg a II. kerületben található Lanèche Szépségszalonban egy magasan végzett, nagyszerű csapat tagjaként várom a vendégeimet.

Visszajelzések

elérhetőségek

Cím

1152 Budapest Szilas park 10. Mehola üzletház, 1. em, Fitness studió

Nyitvatartás

Kedd, Csütörtök 10:00-19:00

Close Menu